fries scheepvaart museum
Kinderfeestje
feestje vieren?
kom naar het museum!
actief én leerzaam kinderfeestje

actief én leerzaam kinderfeestje

Op zoek naar een actief én leerzaam kinderfeestje? Kom naar het Fries Scheepvaart Museum! Kies je voor schatzoeken, of wil je liever bootjes bouwen? Je kunt ook scheepjes schilderen of een 'woest water draaikolk' maken. Gemakkelijk geregeld en gegarandeerd een groot succes!

 

Een kinderfeestje kost € 10,50 per kind (minimaal 5, maximaal 15 kinderen). Chips en drinken is inbegrepen, en 2  volwassen begeleiders mogen gratis mee.

 

Alle kinderfeestjes worden begeleid door een museumdocent. De activiteiten duren ongeveer 1,5 uur. Uiteraard kunnen de kinderen daarna nog spelen in het kindermuseum.

 

Stuur een mail met de datum, tijd en het aantal kinderen dat je wilt komen. We nemen contact met je op om het feestje te bespreken. Reserveer je kinderfeestje minimaal 10 werkdagen van te voren. In de schoolvakanties (regio noord) is het niet mogelijk een kinderfeestje in het museum te houden.

kindermuseum

kindermuseum

De grootste zaal van het museum in speciaal gereserveerd voor kinderen. Hier kun je spelen in een echte zeeschouw, een vlot leren bouwen, verschillende games doen en proberen of je een skûtsje kunt trekken. Droom weg in de onderwaterwereld of verkleed je als Viking en hijs de zeilen van het levensgrote vikingschip. Er is ook heel veel duplo, lego en kapla om mee te bouwen. Het kindermuseum staat garant voor urenlang vermaak!

 

Wil je ook graag de rest van het museum zien? Doe dan een van onze speurtochten. We hebben een ruim aanbod voor alle leeftijden.